конкурс мансарда на годината
BG | EN
shadow

 

ТЕМА НА КОНКУРСА 2018 г.

Тема:  “Съчетаване на характерната регионална архитектура със световните модерни тенденции ”

Уважаеми г-жи и г-да архитекти, 

Имаме удоволствието да обявим, че петото издание на конкурс за архитектурни проекти, демонстриращи възможностите за използването на покривни прозорци в България - "Животворна светлина 2018 г."  ще бъде на интернационално ниво. Държавите, които участват са: България, Румъния, Сърбия, Македония, Черна гора, Албания, Босна и Херцеговина.

Естествената светлина е физиологически и психологически безценна за нас, а "осигуряването й в домовете ни и в обществените сгради" - нашата мисия.

Покривните прозорци VELUX по уникален начин позволяват осигуряването на достатъчно светлина, както и свеж въздух, посредством естествена вентилация.

VELUX е световен лидер в решенията за усвояване на покривните пространства. В строителния сектор се съчетават различни архитектурни идеи и дизайн, които неминуемо влизат във взаимодействие с богатата продуктова гама на фирма VELUX. Целта на конкурса е да провокира и развие възможностите за усвояване и подобряване на комфорта в подпокривните помещения, както и осветяване през покрива и различен дизайн на пространствата в стандартните помещения.
Споделянето на най-добрите примери от Вашите уникални идеи и отлични решения с архитектите в България и по света, а и с клиентите, е общата ни цел.
 


shadow

  2019 г., Всички права запазени. Конкурс: Животворна светлина. ВЕЛУКС България ЕООД
Общи условия за ползване на сайта І Политика за Защита на личните данни