Competition mansard of the year

НАГРАДИ ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА 2020 г.

Награден фонд "Животворна светлина" 2020: 

 

  1. Победител в категория „Еднофамилни къщи, ново строителство“ – 700,- €
  2. Победител в категория „Многофамилни и жилищни сгради, ново строителство“ – 700,- €
  3. Победител в категория „Обществени сгради, ново строителство“ – 700,- €
  4. Победител в категория „Еднофамилни къщи, реновации“ – 700,- €
  5. Победител в категория „Многофамилни и жилищни сгради, реновации“ – 700,- €
  6. Победител в категория „Обществени сгради, реновации“ – 700,- €
  7. Голяма награда - 2500,- € и билет за Healthy Buildings Day 2021
 
Вижте снимки на победителите от предишните издания на конкурса:


Арх.Пламен Генчев получи "Голямата Награда" 2014 г, за проект на фамилна къща в подножието на Витоша- пътуване до Дания и посещение на Model Home 2020 и централата на VELUX.

Арх.Пламен Генчев, спечелил "Голямата Награда" 2014 г-пътуване до Дания и посещение на Model Home 2020 и централата на VELUX.

Арх.Пламен Генчев, Спечелил "Голямата Награда" 2014 г-пътуване до Дания и посещение на Model Home 2020 и централата на VELUX.


Арх.Димова спечели в категория "Жилищни и обществени сгради 2014 г" с проект за Дом за възрастни хора в с.Ягодово, обл.Пловдив.

Арх.Иван Щерев получи награда в категория "Фамилни къщи 2014 г" за проекта си на частна къща в с.Браниполе, обл.Пловдив.

"Голямата награда 2015 г" се присъди на Студио за архитектура и дизайн dontDIY, гр. София за проекта им House A01. Талантливите архитекти от dontDIY са: Светослав Мичев, Стeфан Минков, Христо Станкушев и Антонина Илиева, които са носители на множество национални и международни награди от различни архитектурни форуми.


Арх.Жаклин Митова е победителят в категория "Жилищни и обществени сгради 2015 г", с реализираният проект на ново поколение Очна болница в гр.Варна - "Света Петка".

Арх. Десислава Кичашка-Крумова беше отличена в категория „Фамилна къща 2015 г“ за еднофамилна жилищна сграда в с. Чеканчево.

Арх.Владимир Попов и арх. Мария Петрова бяха отличени с почетна награда за творческият им проект "Бунгала в Авиопарк Лесново".


Голямата награда за 2016-та година, със 124 точки, спечелиха EDO design studio с проекта Компактно еднофамилно жилище.

Архитектите от Stephen George International спечелиха първа награда в категорията "Еднофамилна къща" за 2016-та година.

Първа награда в категория Жилищни и обществени сгради" за 2016-та година, печели творчески колектив арх. Владимир Попов и арх. Велин Нейчев с проекта „Голямата Мелница в Балчик“. На снимката арх. Попов получава грамота към наградата.